Passie voor cijfers

Als klein meisje van 6 zei ik: ‘Als ik later groot ben, wil ik op kantoor werken met cijfers’. Niet wetende dat dat later werkelijkheid zou worden. Met veel plezier heb ik jarenlang gewerkt als business controller in Nederland, Singapore en Maleisie voor grote multinationals als Rabobank, Lufthansa Singapore en KPMG Singapore. In mijn laatste functie was ik zelfs de business controller van de CEO van Rabobank. Als een vis in het water voelde ik me in deze grote organisaties, tussen inspirerende collega’s… En toch… De meest fantastische baan was bij – toen nog start up – Tom & Teddy waar ik werkte als Global Finance Manager. Ik deed daar onder andere de boekhouding en belastingaangiftes voor Singapore, Australie, USA en UK. 

Nog een passie? Yes! Mijn gezin geeft mij veel energie. Moeder van 2 zoontjes en getrouwd met Daan en wonend in…? Tja….zodra ik begin te praten lukt het me niet om mijn Brabantse roots te verbergen;-)

Het is mijn missie om jou als ondernemer te laten doen waar je zelf blij van wordt.. Het realiseren van jouw ondernemersdroom. Lekker bezig zijn met de dingen waar jij energie van krijgt. Net zoals ik helemaal happy word van cijfertjes… (vraag me niet waarom;-) 

Zonder stress en gedoe, jouw cijfers op orde. Betrouwbar en persoonlijk. Dus relax…. Ik zorg voor jouw cijfers. Jij voor focus op jouw missie!

Boekhouder - CijferBuddy

Categorieën

Cijferbuddy Esther

Oprichtster van CijferBuddy

Passie voor cijfers, en respect voor ondernemers.

Nieuwste blogs

Aftrekposten ZZP

  Als zzp’er wil je natuurlijk winst maken, en tegelijkertijd niet te veel inkomstenbelasting betalen over je winst. Hoe verlaag je je …

Belastingdienst ondernemer

Ben je ondernemer voor de belastingdienst? Goede vraag!  Lever je als Zzp’er producten of diensten, verdien je er geld aan en verkoop …

Pensioen Zzp

“Ondernemers hebben vaak geen tijd en zin om bezig te zijn met hun pensioen”. Aldus Marleen Vos. Marleen is pensioen expert en neemt …

Kan ik als ZZP’er mijn telefoonkosten aftrekken? Om je jaarlijkse belastingaangifte iets gunstiger te maken is het aan te raden om alle …

Verschillende soorten Btw

Verschillende soorten Btw, iets waar je als ondernemer te maken mee krijgt. Belasting Toegevoegde Waarde, we zien het op ieder kassabonnetje wel …

ingeschreven KvK

Je hebt je ingeschreven bij de KvK. Nu ben je ondernemer! Tenminste… dat denk je. Maar wist je, dat dat voor de …