De boekhouder voor een ZZP’er

Dit is hoe CijferBuddy werkt:

Bij de intake luisteren we naar je ondernemersverhaal. Hierin bespreken we hoe CijferBuddy werkt en kijken eerlijk of wij de beste optie zijn voor jouw onderneming en administratie vraag. Als de match er is, gaan we graag snel van start, leuk!

Als er nog geen administratie beschikbaar is, gaan we deze inrichten in E-boekhouden. Is er al een afministratie in een andere tool zoals o.a. Rompslomp, Moneymonk, Jort, Excel of iets anders? Dan willen we graag toegang en gaan alles met ons team overzetten in E-boekhouden.

Je stuurt alle bonnetjes en facturen in via e-mail. We verwerken deze en sturen je voor de BTW-aangifte ieder kwartaal een overzicht van alles dat is geboekt. Je geeft akkoord voor de BTW-aangifte. Moet je BTW betalen? Dan ontvang je alle details om op tijd je BTW te betalen. Ieder jaar ontvang je van Cijferbuddy een handig overzicht dat je kunt gebruiken voor je inkomstenbelasting want daar helpen we je ook bij! Super easy en fijn toch?

En heb je vragen? Bellen, mailen of appen kan en mag altijd zonder dat je bij hoeft te betalen. Verder geven we gedurende het jaar veel tips via blogs, vlogs, etc.

Abonnementen CijferBuddy

CijferBuddy zorgt voor jouw cijfers, jij voor focus op jouw onderneming!

Bali pro (2)
Je BTW-aangifte volledig verzorgd
n.v.t.
Wij boeken alles in
Toegang tot onze eigen app
Jouw cijfers inzichtelijk via onze app
Vragen beantwoord binnen 2 werkdagen
Fiscale voordelen
Inkomstenbelasting (ondernemersgedeelte)
Bankkoppeling
+€17,50
Makkelijk factureren + KM- en
urenregistratie via e-boekhouden
+ €12,50
+ €12,50
Aantal facturen per jaar > 200
+ €15
+ €15
+ €15
Auto op de zaak
+ €10
+ €10
+ €10
Bedrijfsruimte op de zaak
+ €10
+ €10
+ €10

*De genoemde tarieven op deze pagina zijn per maand.

Wil je meer toelichting bij de onderdelen uit onze pakketten? Klik dan hier.
Bali pro (4)

Aangifte inkomstenbelasting - volledig uitbesteed

165 excl. btw eenmalig
 • Zowel je privé als ondernemersgedeelte volledig uitbesteed.
 • (Alleen voor bestaande klanten)

FAQ

Kan ik maandelijks opzeggen?

Zelf vinden we het ook altijd heel fijn om de mogelijkheid te hebben om maandelijks op te zeggen. Dus JA! Jouw abonnement bij CijferBuddy kun je maandelijks opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Omdat het opstarten vaak wel wat tijd kost, gaat dit wil pas in na 6 maanden.

Hoe kunnen jullie mijn boekhouding doen?

Heel simpel. Jij stuurt al jouw bonnen, in- en verkoopfacturen naar het email-adres: facturen@cijferbuddy.nl (Digital only;-) Wij doen vervolgens de rest!

En wat we vooral heel belangrijk vinden, is dat we alles in simpele taal uitleggen als je vragen hebt. 

Ik heb tot nu toe alles zelf gedaan, kan ik toch overstappen?

Jazeker! We laten je weten wat we nodig hebben, jij stuurt deze info en wij regelen de rest. Super easy toch?

Krijg ik een factuur voor iedere vraag die ik stel?

Ik begrijp dat je daar misschien een beetje bang voor bent… Maar hier doen we niet aan. Je betaalt een vaste prijs per maand en hiervoor kun je onbeperkt vragen stellen aan CijferBuddy, mits deze boekhoud gerelateerd zijn.

Ik heb een BV, kan ik dan ook gebruik maken van de diensten van CijferBuddy?

Keuzes maken is best lastig.. Ook wij hebben hier soms moeite mee. En dit is zo’n voorbeeldje.

We hebben de keuze gemaakt om vooralsnog alleen ZZP’ers te ondersteunen. Wellicht dat het in de toekomst anders zal zijn, maar hiervoor hebben we op korte termijn nog geen concrete plannen.

Krijg ik een vast aanspreekpunt voor mijn vragen?

Jazeker! Jouw CijferBuddy kent jouw bedrijf het beste en kan je daardoor het snelst helpen.

Doet CijferBuddy naast de BTW-aangifte, ook de IB-aangifte?

Ja, min of meer. Maar wat bedoelen we daarmee? Na jaareinde krijg je heel overzichtelijk wat je bij welke ondernemingsgerichte vragen moet invullen in het aangifteprogramma van de belastingdienst. Kom je er niet uit, dan helpen we natuurlijk. Easy toch?

Mocht je toch liever willen dat we jouw inkomstenbelasting volledig doen? Dan kun je ervoor kiezen deze dienst aanvullend af te nemen.

Kan ik ook langskomen om mijn boekhouding te bespreken?

Dat kan natuurlijk altijd! Heel gezellig😄

Kan ik ook bij CijferBuddy terecht als ik zelf in een boekhoudprogramma werk?

Nee, helaas dat gaat niet. Wij geloven dat jij echt alleen bezig moet zijn met jouw onderneming en niet met die vervelende, noodzakelijke boekhouding. “Wij verkopen rust en gemak, geen boekhoudservice;-)” CijferBuddy doet dus geen ‘cijfercheck’ van jouw eigen boekhouding in een ander programma. Mocht je toch voor CijferBuddy willen kiezen, dan regelen we (gratis) de overstap.

Wil je aan de slag met Cijferbuddy? Dit is hoe we werken

 • Bij de intake luisteren we naar je ondernemersverhaal. Hierin bespreken we onze werkwijze en kijken eerlijk of wij de beste optie zijn voor jouw onderneming en administratie vraag. Als de match er is, gaan we graag snel van start, leuk!
  intake
 • Als er nog geen administratie beschikbaar is, gaan we deze inrichten in E-boekhouden. Is er al een afministratie in een andere tool zoals o.a. Rompslomp, Moneymonk, Jort of Excel, willen we graag toegang en gaan deze met ons team overzetten in E-boekhouden.
  Let's Start
 • Je stuurt alle bonnetjes en facturen in via e-mail. We verwerken deze en sturen je voor de BTW-aangifte ieder kwartaal een overzicht van alles dat is geboekt. Je geeft akkoord voor de BTW-aangifte. Moet je BTW betalen? Dan ontvang je alle details om op tijd je BTW te betalen. Ieder jaar ontvang je van Cijferbuddy een handig overzicht dat je kunt gebruiken voor je inkomstenbelasting. Super easy!
  let's go
Dit is hoe CijferBuddy werkt