Passie voor Cijfers

Als klein meisje van 6 zei ik: ‘Als ik later groot ben, wil ik op kantoor werken met cijfers’. Niet wetende dat dat later werkelijkheid zou worden. Met veel plezier heb ik jarenlang gewerkt als business controller in Nederland, Singapore en Maleisie voor grote multinationals als Rabobank, Lufthansa Singapore en KPMG Singapore. In mijn laatste functie was ik zelfs de business controller van de CEO van Rabobank. Als een vis in het water voelde ik me in deze grote organisaties, tussen inspirerende collega’s… En toch… De meest fantastische baan was bij – toen nog start up – Tom & Teddy waar ik werkte als Global Finance Manager. Ik deed daar onder andere de boekhouding en belastingaangiftes voor Singapore, Australie, USA en UK. 

Nog een passie? Yes! Mijn gezin geeft mij veel energie. Moeder van 2 zoontjes en getrouwd met Daan en wonend in…? Tja….zodra ik begin te praten lukt het me niet om mijn Brabantse roots te verbergen;-)

Het is mijn missie om jou als ondernemer te laten doen waar je zelf blij van wordt.. Het realiseren van jouw ondernemersdroom. Lekker bezig zijn met de dingen waar jij energie van krijgt. Net zoals ik helemaal happy word van cijfertjes… (vraag me niet waarom;-) 

Zonder stress en gedoe, jouw cijfers op orde. Betrouwbar en persoonlijk. Dus relax…. Ik zorg voor jouw cijfers. Jij voor focus op jouw missie!

1 gedachte over “Passie voor cijfers”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *