Over CijferBuddy

En het team

Wie is de oprichtster?

In 1981 ben ik geboren in een heel klein dorpje in Brabant. Na 18 jaar was het een super grote stap voor mij om ‘in de grote stad Tilburg’ bedrijfseconomie te gaan studeren. Mijn studententijd daar was TOP! Na mijn studie, hup het bedrijfsleven in. Rabobank was echt mijn organisatie waar ik me als een vis in het water voelde. 

Tijdens de business school (Opleiding tot Register Controller) leerde ik mijn man Daan kennen. Na de afronding van de opleiding, besloten we een sabbatical te nemen en 4 maanden te reizen door Azie.

En toen….. 

…….kreeg mijn man een baan aangeboden in Singapore. We verkochten ons huisje en vertrokken! 

Wie ben ik?

6 Jaar later, na daar gewerkt te hebben als controller en finance manager in Azie, zijn we met onze 2 zoontjes Stijn en Tim terug verhuisd naar Nederland. Ik werd gevraagd om weer terug te komen naar de Rabobank. Dat deed ik met veel plezier. En toch bleef er een stemmetje in mijn hoofd dat zei: “Misschien wil je stiekem toch iets anders..”

Ik sprak veel met ondernemers. Bijna iedereen liep tegen hetzelfde probleem aan: het doen van de boekhouding kost energie of mijn boekhouder is saai en stoffig;-)

Zo ontstond CijferBuddy!

En oh ja…. ik ben Esther Prince – van Zeeland:-)

 

Over CijferBuddy

Als klein meisje van 6 zei ik: ‘Als ik later groot ben, wil ik op kantoor werken met cijfers’. Niet wetende dat dat een droom bleek te zijn die werkelijkheid zou worden. Met veel plezier heb ik jarenlang gewerkt als business controller in Nederland, Singapore en Maleisie voor grote multinationals als Rabobank, Lufthansa en KPMG. En in mijn laatste functie was ik zelfs de business controller van de CEO van Rabobank. Als een vis in het water voelde ik me in deze grote organisaties, tussen inspirerende collega’s… Maar toch, mijn meest fantastische baan was bij Tom & Teddy (een super tof zwembroekmerk!) waar ik werkte als Global Finance Manager. Ik deed daar onder andere de boekhouding en belastingaangiftes voor Singapore, Australie, USA en UK.

Nog een passie? Yes! Mijn gezin geeft mij veel energie. Moeder van 2 zoontjes en getrouwd met Daan en wonend in…? Tja….zodra ik begin te praten lukt het me niet om mijn Brabantse roots te verbergen;-)

Video afspelen

Over ons: Het is onze missie om jou als ondernemer te laten doen waar je zelf blij van wordt. Het realiseren van jouw ondernemersdroom… bezig zijn met de dingen waar jij energie van krijgt. Net zoals ik helemaal happy word van cijfertjes… (vraag me niet waarom;-) Zonder stress en gedoe, jouw cijfers op orde. Betrouwbaar en persoonlijk. Dus relax…. Wij zorgen voor jouw cijfers. Jij voor focus op jouw missie!

Het team van CijferBuddy

Esther

Oprichtster van CijferBuddy

Passie voor cijfers, en respect voor ondernemers

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Klik hier voor openstaande vacatures.